Ce condiții are, de fapt, Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica! Trăiește ca o „REGINĂ”

Maria Cristina   
în Instant Articles
11/11/2018, 22:01
Ce condiții are, de fapt, Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica! Trăiește ca o „REGINĂ”
Toată lumea s-a întrebat cum trăiește Elena Udrea în închisoarea din Costa Rica. S-au speculat foarte multe, dar nimeni nu știe, de fapt, cum trăiesc Udrea și Bica în penitenciarul „El Buen Pastor” din Costa Rica.
Speculațiile despre condițiile grele din închisoare au ajuns la urechile conducerii penitenciarului, care a luat atitudine și a făcut publice niște informații despre reala situație a româncelor. Conducerea „El Buen Pastor” a declarat pentru site-ul lateja.cr că cele două femei, Elena Udrea și Alina Bica, sunt închise în modulul A2.

Cum trăiesc, de fapt, Udrea și Bica în închisoarea din Costa Rica

Acest lucru denotă că situația prezentată în presă până acum nu este cea reală, iar cele două deținute din România trăiesc într-o altă aripă a închisorii care găzduiește 68 de persoane, iar fiecare deținută are patul ei.

„Condițiile sunt bune, iată un simplu un exemplu: deținutele nu își spală singure nici măcar farfuriile, nu își fac patul, pentru asta avem angajați speciali”, a spus Luis Bermudez, reprezentantul Ministerului Justiției din Costa Rica.

Reprezentanții penitenciarului au ținut să facă această clarificare, în urma declarațiilor avocatei Laura Vicol – reprezentanta Alinei Bica – care a declarat la un post de televiziune următoarele: „Este cumplit, dorm câte 3-4 persoane în pat. Este foarte multă mizerie, este foarte multă violenţă, sunt puţini gardieni. […] E foarte multă dezordine și mizerie acolo”, spunea Vicol.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×