Razie a Poliţiei Rutiere din Capitală! Ce au putut să găsească poliţiştii în trafic

Raluca Ogaru  
înReality show
07/04/2018, 17:38
Razie a Poliţiei Rutiere din Capitală! Ce au putut să găsească poliţiştii în trafic

Poliţiştii de la Brigada poliţiei Rutiere a Capitalei au efectuat o razie de amploare, în noaptea de vineri spre sâmbătă. În urma ei, pe lângă şoferii care conduceau sub influenţa băuturilor alcoolice, poliţiştii au surprins şi trei conducători auto care se aflau şi sub influenţa suibstanţelor psihoactive. 

Toţi cei trei şoferi surprinşi drogaţi la controlul efectuat de poliţişti au fost duşi la INML pentru a li se recolta probe de sânge. În maşina unuia dintre ei, un cetăţean străin surprins pe strada Doamnei din sectorul 3, au fost găsite şi un gram de substanţe vegetale, mai multe pastile de diferite mărimi şi culori, trei fiole de substanţe injectabile şi un aparat pentru confecţionat ţigări.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

În cauză, au fost deschise dosare penale, iar şoferilor li s-a reţinut permisul de conducere până la soluţionarea acestora. Conducerea pe drumuruile publice din România sub influenţa substanţelor psihoactive se pedepseşte cu închisoarea de la 1 la 5 ani sau cu amendă. 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×