Ce a scos la iveală autopsia faimosului DJ Avicii! Ce au descoperit anchetatorii

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
23/04/2018, 12:40
Ce a scos la iveală autopsia faimosului DJ Avicii! Ce au descoperit anchetatorii
DJ Avicii se afla în vacanţă cu prietenii, în Oman, când s-a produs tragedia.

Moartea suedezului Tim Bergling a stârnit numeroase reacţii în întreaga lume. Ce a scos la iveală autopsia faimosului DJ Avicii? Detaliile sunt cât se poate de clare, iar anchetatorii au tras primele concluzii.

DJ Avicii, unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi din lume, a murt vinerea trecută, în Oman, la vârsta de 28 de ani. Vedeta avea probleme vechi în zona pancreasului, cauzate se pare de consumul excesiv de alcool.

Ce a scos la iveală autopsia faimosului DJ Avicii: „Nici o pistă criminală!”

Cu toate că avea un istoric medical în spate, decesul său a surprins şi, imediat, a apărut varianta unei acţiuni criminale împotriva acestuia. Au fost efectuate două autopsii în cazul lui DJ Avicii, iar anchetatorii au respins, în urma lor, orice pistă suspectă!

Noi confirmăm că nu există nici o pistă criminală reţinută pentru decesul bărbatului„, a spus o sursă din rândul anchetatorilor, sub acoperirea anonimatului. Mai mult, aceeaşi persoane afirmă că „Poliţia are toate informaţiile privind moartea DJ-ului, dar refuză să le facă publice din motive de confidenţialitate„. Familia artistului a cerut maximă discreţie în acest sens.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×