Ce a pățit Andreea Bălan în drum spre un concert! ”Nu se mai poate așa ceva”

Claudiu Ilie  
înAndreea Balan
08/06/2018, 13:15
Ce a pățit Andreea Bălan în drum spre un concert! ”Nu se mai poate așa ceva”GALERIE FOTO
Andreea Balan a ramas in pana

Andreea Bălan a rămas în drum! Frumoasa vedetă a avut probleme serioase cu mașina. Aceasta pur și simplu nu a mai vrut să pornească! VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Vedeta a făcut haz de necaz și a postat un filmuleț pe Instagram în care membrii trupei sale apar împingând la mașina vedetei! ”Ce bine e când ai băieți în trupă!”, a spus vedeta, care a mai completat că are nevoie de o mașină nouă!

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Andreea Bălan a rămas în pană chiar în aeroport

Autoturismul i-a lăsat baltă chiar în parcarea aeroportului. ”O am de nouă ani și mă lasă în parcare așa. Nu se mai poate așa ceva, am nevoie de o mașină nouă. Mă lasă chiar în parcarea aeroportului. O să mă coste o avere parcarea”, a strigat vedeta! Să sperăm că nu a făcut ”pana prostului”, cum este denumită în popor rămânerea fără combustibil. În același filmuleț, Andreea Bălan își prezintă, probabil, noua achiziție, un bolid Range Rover!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×