Ce a făcut criminalul de la Botoșani, la reconstituire! Oamenii legii l-au lăsat singur cu avocata imediat

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
09/05/2018, 09:03
Ce a făcut criminalul de la Botoșani, la reconstituire! Oamenii legii l-au lăsat singur cu avocata imediat GALERIE FOTO
Bogdan a izbucnit în lacrimi, în timpul reconstituirii

Bogdan, tânărul din Botoșani care a recunoscut că este criminalul Petronelei, a fost dus de oamenii legii la reconstituire. Când a ajuns în pădure, băiatul era însoțit de anchetori, de avocata sa și de un reprezentant de la Protecția Copilului.

Acolo, Bogdan a fost pus să povestească și să refacă scena oribilei crime. Când a trebuit să înjunghie manechinul care o reprezenta pe victima lui, băiatul a izbucnit în lacrimi. Imediat, anchetatorii au întrerupt orice acțiune și l-au lăsat pe tânăr să discute cu avocata și reprezentanta de la Protecția Copilui. Vizibil afectat, Bogdan s-a uitat minute în șir spre locul crimei, nereușind să își revină.

A avut un șoc, în timpul reconstituirii

În timp ce refăcea acele scene de coșmar, Bogdan a avut un șoc. În mintea lui, amintirile sunt încă proaspete, trecând doar 2 săptămâni de la acele întâmplări tragice. Băiatul, căruia nimeni nu îi aprecia relația pe care o avea cu o tânără instituționalizată, a avut un acces de furie survenită pe un fond de frustrare excesivă. Nu se știe însă de ce băiatul era înarmat, dacă Petronela Mihalachi l-a chemat în pădure pentru o ședință foto.

Sursa: Monitorul de Botosani

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×