Caz uluitor într-o biserică! Tămâia a fost înlocuită cu marijuana, iar preotul și enoriașii au ajuns la spital

Ana Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 13:17
Caz uluitor într-o biserică! Tămâia a fost înlocuită cu marijuana, iar preotul și enoriașii au ajuns la spital GALERIE FOTO
Tămâie înlocuită cu marijuana! Preotul și enoriații au fost drogați fără să știe!

Preotul și câțiva enoriași ai unei biserici au ajuns la spital după ce tămâia de la slujba de duminică a fost înlocuită cu marijuana. Totul s-a petrecut în Chieti, un oraș din centrul Italiei. Din păcate, după vorbele sfinte, toți cei aflați în casa Domnului au intrat într-un stadiu de confuzie. Din păcate, s-a dovedit faptul că aceștia au fost intoxicați cu iarbă, astfel că au fost drogați fără să știe.

Un preot, alături de enoriații săi, au fost drogați cu marijuana care se afla în loc de tămâie

La o slujbă de duminică, tămâia pe care o folosea preotul la final, a fost înlocuită cu marijuana. Totul s-a petrecut la o biserică din Chieti, Italia. Câțiva tineri au înlocuit, dintr-o simplă glumă, tămâia cu iarbă înainte de slujbă.

În acest context, preotul a aprins substanța, iar fumul s-a împrăștiat peste tot prin casa Domnului, urmând ca toți cei prezenți să fie intoxicați și să intre într-o stare de confuzie. Tinerii care au făcut fapta sunt căutați prin tot orașul. Analizele au arătat de fapt că toți au fost intoxicați, fără voia lor, cu JWH-122, substanță care este sintetică și este asemănătoare marijuanei.

Un preot a intoxicat, fără voia lui, enoriașii cu marijuana
Un preot a intoxicat, fără voia lui, enoriașii cu marijuana

Marijuana

Marijuana este un amestec din frunze, tulpini, semințe și flori uscate ale cânepei indiene. Iată riscurile substanței:

  • Riscuri: Canabinoidul şi THC, substanţe chimice care se găsesc în marijuana, sunt sigure câtă vreme se iau cale bucală şi în urma unei prescripţii sau atunci când sunt folosite ca spray de gură şi, cu siguranţă sunt dăunătoare atunci când sunt inhalate sau luate pe cale bucală ca plantă sau extract din plante. Consumul de marijuana usucă gură, provoacă greaţă, vomă, ochii devin roşii sau uscaţi, apar problemele de inimă şi tensiunea ridicată, problemele de plămâni, durerile de cap, panica, halucinaţiile, depresia şi problemele în viaţa sexuală.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×