CAZ ŞOCANT în Sibiu! Un taximetrist, fotografiat de un pescar în timp ce arunca gunoaie în Olt. VEZI IMAGINILE

Ionuţ Cataramă   
în Monden
13/06/2017, 22:07
CAZ ŞOCANT în Sibiu! Un taximetrist, fotografiat de un pescar în timp ce arunca gunoaie în Olt. VEZI IMAGINILE GALERIE FOTO

Mai multe fotografii ce circulă în mediul on-line au revoltat pe cei ce le-au vizionat. Un membru al Filialei Pescarilor din Judeţul Sibiu a surprins câţiva localnici ce aruncau de zor o remorcă plină cu gunoi, chiar în albia râului Olt.

Ba fratilor sant stupefiat si fara replica , ce sa fac , ce sa mai fac, cobor linistit de la lucru desi sambata , si chiar in Boita in parcarea neameanjata cum intri in boita pe dreapta dinspre valcea , un taxi cu remorca descarca de zor diferite gunoaie , foarte mult plastic , sau materiale plastice , stupefiat de cea ce vad , am inceput sa fierb de furie , dat fiind faptul ca iubesc apa , pescuitul….. opresc si intreb pe cei doi indivizi , ce fac si cum de isi permit sa isi arunce , gunoiul , in plina zi , in parcare, pe malul raului olt , la inceput sau luat ei de mine si miau zis cine sant eu ,si cum de imi permit sa i iau eu la intrebari , in momentul in care am scos telefonul , a venit mingea in terenul meu si sau calmat de numa , implorandu-ma sa nu i fotografiez si sa nu le fac rau , la urma urmei am aruncat si noi niste gunoi , langa cel care era deja aruncat de altii , sper din suflet ca cineva sa vada pozele acestea si sa se autosesizeze, sau sa ma indrume ce sa fac in continuare , Mai oameni buni , fratilor, prieteni buni , pescari , oameni de bine …….. pana nu vom inceta sa aruncam gunoaiele peste tot nu vom avea , o tara curata ,degeaba facem ecologizari , si tamtam din spatele monitorului , HAI FRATILOR , CU TOT CE SE POATE CU SHARE , CU MIC CU MARE SA FACEM CEVA , NU SE MAI POATE , va multumesc……….iertati-ma va rog daca am fost prea dur sau daca mesajul meu e prea lung„, a scris Iulian Cinduleţ.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×