Caz şocant la Arad! Poliţist tăiat cu o macetă în faţa unui club

Vicentiu Dinescu   
în Stiri de ultima ora
24/12/2017, 10:17
Caz şocant la Arad! Poliţist tăiat cu o macetă în faţa unui club

Un poliţist a ajuns la spital, după ce un individ la tăiat la ambele mâini cu o macetă. Agentul în vârstă de 32 de ani era era angajat la postul de poliţie din comuna arădeană Vladimirescu, însă când a fost atacat se afla în timpul liber.

Conflictul a izbucnit în club în momentul în care doi indivizi l-au recunoscut pe bărbatul care îi cercetează într-un dosar. Scandalul s-a mutat în faţa clubului, iar unul dintre agresori, tot de 32 de ani, a scos o macetă din maşină şi l-a rănit pe poliţist la ambele mâini.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cei doi agresori au fost reţinuţi de poliţişti în acest caz şocant

Imediat martorii au sunat după ajutor, iar victima a fost dusă la spitalul judeţean din Arad şi se afla în continuare sub investigaţii. Cei doi agresori au fost reţinuţi de poliţişti în acest caz şocant, conform site-ului stirileprotv.ro.

În urmă cu trei zile, un angajat al Poliţiei Locale Buzău, în vârstă de 57 de ani, a murit la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău, după toate probabilităţile în urma unui infarct produs în timpul orelor de serviciu.

Închide ×