Caz şocant într-o şcoală din Bucureşti! La ce chinuri e supusă o elevă de învăţătoarea ei. „Fiica mea plânge în somn”

în Reality show
21/03/2018, 12:48
Caz şocant într-o şcoală din Bucureşti! La ce chinuri e supusă o elevă de învăţătoarea ei. „Fiica mea plânge în somn”
Laura Dinculeasa, o mamă de-a dreptul disperată din Bucureşti, a mărturisit pe o reţea de socializare că fiica ei, care face sport de performanţă, a fost pedepsită de învăţătoare pentru că a pus o competiţie sportivă înaintea unei activităţi şcolare.
 
Să pedepseşti un copil că nu participă la Săptămână Altfel, doar pentru că are un concurs în afara ţării (pentru care aduci scutire de la club) mi se pare inuman. Să nu îi dai voie să iasă cu clasa afară în pauză doar pentru că face sport de performanţă… Dar dacă se droga? Dar dacă înjura? Dar dacă era obraznică?”, se întreabă mama pe Facebook.
 
Copilul, care crede în ceea ce face şi s-a bazat pe încurajările de ani de zile ale aceluiaşi cadru didactic ce şi-a schimbat brusc atitudinea, suferă. „Am crezut că mi se pare… dar nu… Ana chiar plângea în somn… Am ştiut de ce plânge… Ca mamă, nu pot să fac decât un singur lucru… să o iau în braţe şi să o liniştesc spunându-i că mai sunt doar două luni şi jumătate de şcoală. Să îi promit că voi face tot ce ţine de mine că înainte de concursul internaţional de săptămâna viitoare să aibă linişte”, a conchis Laura Dinculeasa.
 
Reacţiile opiniei publice au fost de toate felurile şi, peste toată zarva pro şi contra învăţătoarei care s-a comportat într-un anume fel rămâne efectul acestei atitudini asupra copilului. „Ana trebuie să înţeleagă că în viaţă întâlnim astfel de persoane şi nu trebuie să ne lăsăm doborâţi! Dragi învăţători, nu mai ucideţi visuri…”, conchide mama micuţei.
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×