Un jandarm a fost găsit împuşcat în cap în sediul Jandarmeriei

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
09/03/2018, 10:16
Un jandarm a fost găsit împuşcat în cap în sediul Jandarmeriei

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Teleorman, Ion Oanţă, a declarat că subofiţerul a fost găsit împuşcat în cap, în vestiarul subunităţii din Alexandria.

Jandarmii au chemat ambulanţa, însă medicii n-au putut decât să constate decesul colegului lor.

„Ieri, 8 martie, în jurul orei 23.50, aici la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Teleorman, a fost găsit cadavrul unui subofiţer care prezenta leziuni ce păreau a fi produse prin împuşcare. Acesta urma să intre în serviciu la ora 24.00, şi-a luat armamentul şi muniţia, s-a deplasat în vestiarul subunităţii şi acolo a fost găsit. Motivele producerii acestui eveniment sunt încă necunoscute. Grupa operativă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman a preluat cazul, sub directa coordonare a Parchetului Militar de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti”, a declarat Oanţă, potrivit Mediafax.

Jandarmul care şi-a pus capăt zilelor avea 42 de ani şi era plutonier adjutant. Bărbatul era căsătorit, având un copil şi era jandarm din anul 2000. A activat ca jandarm angajat pe bază de contract, iar în 2007 a fost promovat în corpul subofiţerilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×