CAZ INCREDIBIL la Eforie Nord! „Ajutaţi-mă, soţul meu s-a înecat!” Poliţiştii şi ISU l-au căutat timp de două ore în mare, dar, când l-au găsit, toată lumea de pe plajă a început să râdă. Motivul e ULUITOR

Ionuţ Cataramă   
în Monden
22/08/2017, 17:28
CAZ INCREDIBIL la Eforie Nord! „Ajutaţi-mă, soţul meu s-a înecat!” Poliţiştii şi ISU l-au căutat timp de două ore în mare, dar, când l-au găsit, toată lumea de pe plajă a început să râdă. Motivul e ULUITOR GALERIE FOTO

Un caz greu de imaginat a avut loc marţi pe litoralul românesc! Mai precis, la Eforie Nord, unde, timp de două ore, poliţiştii, jandarmii, salvamarii şi ISU au căutat cu disperare un bărbat presupus înecat în Marea Neagră. Dar finalul avea să fie unul de-a dreptul ilar!

„Telenovela” a început în jurul orei 10:00 dimineaţa, când o femeie disperată le-a spus salvamarilor că soţul ei s-a înecat: „Ajutaţi-mă, s-a înecat! A intrat în apă şi nu s-a mai întors. Ajutaţi-mă, vă rog„. Imediat, la faţa locului şi-a făcut apariţia un echipaj al Poliţiei, un jandarm, dar şi un echipaj ISU, toţi căutându-l pe bărbat timp de aproximativ două ore.

Într-un final, soţul avea să îşi facă apariţia! Pe propriile-i picioare! Fusese într-adevăr, „înecat”, dar nu în valurile mării, ci în… alcool! Asta pentru că bărbatul încercase să îşi păcălească nevasta, ieşind din mare fără ca aceasta să vadă şi oprindu-se la o terasă, unde a dat pe gât, timp de două ore, câteva halbe de bere!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×