O mai ştii pe Catrinel Sandu! Drama teribilă prin care trece vedeta! A renunţat la TV pentru soţ, dar acesta a înşelat-o!

Andrei Trifan   
în Femei frumoase
12/01/2018, 16:28
O mai ştii pe Catrinel Sandu! Drama teribilă prin care trece vedeta!  A renunţat la TV pentru soţ, dar acesta a înşelat-o! GALERIE FOTO

Ea a lăsat televiziunea pentru el, iar el a lăsat-o pe ea pentru alta! Vestea tristă a venit chiar de la Catrine Sandu! Fosta vedetă de televiziune a anunţat recent pe Facebook că se desparte de soţul ei, Gabriel Trifu, după o căsnicie de 11 ani!

Cei doi s-au căsătorit în octombrie  2006, iar un an mai târziu s-au mutat în SUA, Florida, unde vreme de câţiva ani în căsnicia lor a curs lapte şi miere. Unde mai pui că fericirea le-a fost sporită şi de minunatele copile pe care le au, Lara (5 ani)  şi Sara (8 ani). Fosta „bebeluşă” a aflat într-un mod şocant că este înselată! Amanta soţului său a sunat-o pur şi simplu şi i-a spus că se iubeşte cu Gabriel Trifu de doi ani! „Sunt amanta soţului tău de doi ani şi te-am sunat să îţi spun că te va părăsi”, i-a transmis aceasta!

Catrinel Snadu se desparte de Gabriel Trifu, după 11 ani!

„După o separare de mai bine de un an, eu şi Gabi am hotărât să mergem pe drumuri separate. Bineînţeles că vom rămâne în relaţii bune şi vom face totul, în continuare, pentru creşterea şi educarea fetelor noastre. Un astfel de moment nu este niciodată uşor, aşadar, vă rog să ne respectaţi intimitatea şi decizia de a nu discuta mai mult pe această temă”, a scris Catrinel Sandu pe Facebook.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×