Catrinel Sandu se mărită! „Steve și Catri se iubesc enorm”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
27/12/2018, 18:57
Catrinel Sandu se mărită! „Steve și Catri se iubesc enorm”
Catrinel Sandu a fost cerută în căsătorie!

Catrinel Sandu se căsătorește cu Steve, iar mama sa a făcut primele declarații despre evenimentul fericit din familia blondinei. Se pare că viitorul ginere a complotat cu mama soacră pentru planul de a o cere în căsătorie pe Catrinel.

Astfel că Steve Schroeter și-a luat inima în finți și a făcut pasul cel mare! Mama fostei bebelușă de la Cronica Cârcotașilor a confirmat anunțul cel mare. Catrinel se pare că are mult noroc, așa că după cele două relații stabile pe care le-a avut, inclusiv și căsătoria cu tatăl celor două fetițe ale sale, și-a găsit sufletul pereche. Ce declarații a făcut mama lui Catrinel despre viitorul ginere?

Catrinel Sandu a fost cerută în căsătorie de Steve!

Catrinel Sandu se poate considera o norocoasă. După sfârșitul urât pe care l-a avut în căsnicia trecută, aceasta a găst liniște, înțelegere și iubire în Steve Schroeter. „Steve și Catri se iubesc enorm. Bineînțeles că el a venit să vorbim și să ne ceară părerea în privința cererii în căsătorie. Am complotat la treaba asta, iar Catrinel va avea o megasurpriză”, a spsu mama lui Catrinel Sandu, pentru Click.  Vedeta s-a arătat extrem de încântată de relația actuală, așa că a făcut povestit despre cum decurge totul între ei.

Catrinel Sandu și viitorul soț, Steve
Catrinel Sandu și viitorul soț, Steve

 „Am un partener lângă mine cu care pot să împart totul, e un partener, facem totul împreunăm, simt că am lângă mine pe cineva pe care pot să mă bazez. Este un tată extraordinar, un bărbat extraordinar. Sunt mai fericită decât am fost vreodată și în sfârșit am reușit să trăiesc o relație așa cum am visat mereu: că femeia este respectată, apreciată, încurajată să facă ce vrea, în același timp păstrându-și independența. El este stomatolog și ne tot întâlnim cu tot felul de oameni, nu există persoană care să nu spună că este un om extraordinar. Are un suflet de aur. Îmi spune în fiecare dimineață că este cel mai norocos și eu îi spun la fel. Cred că ne-am găsit amândoi, suntem compatibili. Suntem cu suflete la fel.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×