Fata Catincăi Roman este singură. „Când o să am o relaţie, o să anunţ”

în Reality show
22/03/2018, 20:30
Fata Catincăi Roman este singură. „Când o să am o relaţie, o să anunţ”
Calina, fata Catincăi Roman, dă detalii despre momentul când a început să aibă discuţii despre bărbaţi cu mama sa. „Pe la 17 ani au început discuţiile despre bărbaţi cu mama, atunci când am avut primul iubit. Bine, primul a fost când eram mai mică, la grădiniţă”, detaliază tânăra.
 
Frumoasa Calina, care pare foarte categorică în ceea ce face şi ce spune, are o relaţie specială cu mama ei. „Mă întreabă mereu despre orice. Am sfătuit-o pe Calina să nu lase nimic de la ea. E greu să stai deoparte şi te oftici pentru că ai vrea ca fata ta să nu trecă prin aceleaşi experienţe neplăcute. Anumite decizii le ia singură”, susţine Catinca Roman.
 
Fiica sa, însă, are deja ideile formate în privinţa „sexului tare”. „Sinceră să fiu, nu cred că fericirea mea depinde de un bărbat, deocamdată sunt singură, sunt bine, când o să am o relaţie o să anunţ. Vreau ca un bărbat să se comporte frumos, este cel mai important lucru, să mă respecte. Nu am o tipologie anume”, spune Calina Roman.
Fata Catincăi Roman nu a fost o adolescentă cuminte şi comodă. „Am fost mai rebelă când eram mică, eram rea în general si cu mama, recunosc. Sinceră să fiu, pentru mine contează mult relaţia cu mama”, adaugă Calina. 
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×