Cîţi bani a luat «Doamna Merişor» pentru chinurile din junglă

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
04/03/2015, 11:12
Cîţi bani a luat «Doamna Merişor» pentru chinurile din junglă

Elena Merişoreanu a dormit în aer liber, a băut cocktail-uri cu sânge şi maţe în jungla africană, la emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” de la Pro TV, însă efortul ei a meritat. Pentru cele 13 zile petrecute în junglă, ea a fost plătită regeşte.

”Doamna Merişor” (66 de ani) le-a cerut fanilor să n-o mai voteze, ca să poată pleca spre România după 13 zile de chin la “Sunt celebru, scoate-mă de aici!” Se pare însă că experienţa, pe care o descrie drept foarte interesantă, a fost şi extrem de bănoasă.

Apropiaţii cântăreţei au dezvăluit, pentru Click!, că Merişoreanu s-ar fi ales cu o sumă uriaşă: 30.000 de euro. ”Ne-a şocat pe toţi când a băut sânge de vacă şi a mâncat plămâni de struţ şi măruntaie de peşte, însă a meritat. Noi ştim că ar fi luat cam 2.300 de euro pe zi, adică aproape 100 de euro pentru fiecare oră petrecută în Africa. Dacă mai punem la socoteală şi faptul că la un eveniment Merişoreanu ia în jur de 1.000 de euro, pentru un program, înseamnă că de aici s-a întors cu o sumă pe care ar fi câştigat-o din cântat abia în vreo 7 luni”, au povestit pentru Click! surse bine informate despre participarea Elenei Merişoreanu la ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”.

Citeşte mai mult pe www.click.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×