Câţi bani cere un mexican pe această DACIE! A fost întreţinută bine, iar interiorul este unul deosebit

Ionuţ Cataramă   
în Monden
27/08/2017, 22:31
Câţi bani cere un mexican pe această DACIE! A fost întreţinută bine, iar interiorul este unul deosebit GALERIE FOTO

O maşină Dacie Renault 12, de culoare vişinie, a ajuns vedetă pe Internet! Motivul?! Un anunţ de vânzare postat de proprietarul lui pe o pagină de Facebook dedicată utilizatorilor din Statelor Unite ale Americii.

Mai mult, ea are şi o „plăcuţă“ pe care stă inscripţionat acest lucru. Prezentarea a fost corectă, pentru că este vorba de un model al constructorului francez, care a fost preluat şi fabricat în România de Uzinele de la Piteşti, în perioada comunistă, sub emblema ”Dacia”. Sub această formă, cu mici cosmetizări, automobilul a fost fabricat chiar şi după Revoluţia din 1989.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicatia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Este de vânzare în Mexic pentru suma de 94.000 de peso – aproximativ 4.400 de dolari“, este mesajul ataşat fotografiilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×