Cătălin Măruţă a dat TOT din casa! Cum a gasit-o pe ANDRA cu geamantanul la usa!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
26/10/2017, 16:37
Cătălin Măruţă a dat TOT din casa! Cum a gasit-o pe ANDRA cu geamantanul la usa! GALERIE FOTO

Andra şi Cătălin Măruţă s-au cunoscut în  2005, la emisiunea ”Tonomatul DP 2”, de pe TVR 2, pe care o prezenta chiar Măruţă. Cântăreaţa, care atunci avea 19 ani, a fost pusă de Cătălin să cânte live, iar Andra s-a descurcat de minune. Erau amici, dar timpul avea să-i duce la o relaţie de iubire. Cătălin Măruţă a povestit, amuzat, cum s-a derulat momentul în care Andra s-a mutat la el. Cei doi erau într-o relaţie, de câteva luni. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi din Cupa Romaniei

Spumos este episodul în care Andra a ajuns să locuiască alături de Măruţă, în garsoniera lui de atunci.

Cătălin Măruţă a povestit cu mult unor momentul în care a găsit-o pe Andra cu geamantanul la uşă: “La început nu-mi venea să cred că am găsit un om atât de normal. Corect şi matur la 19 ani. Începusem relaţia şi, cu timpul, mi-am dat seama că are tot ce-mi doresc la o femeie. Îmi aduc aminte cum a fost mutatul. Când eu stăteam în garsoniera mea, Andra stătea cu părinţii în Bucureşti şi tot plănuiam să locuim împreună. Când m-am întors de la muncă, Andra era acasă şi foarte hotărâtă. Cu un geamantan, o veioză şi un tablou”.

Cei doi au adunat nu mai puţin de 12 ani de iubire, timp în care au petrecut nenumărate clipe de neuitat. Dar, mai presus de toate, cuplul are doi copii minunaţi, David şi Eva.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×