Cătălin Botezatu: ”Bianca a plâns în brațele mele!”

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
24/06/2018, 09:20
Cătălin Botezatu: ”Bianca a plâns în brațele mele!” GALERIE FOTO
Cătălin Botezatu a spus că Bianca i-a plâns în brațe de multe ori, după ce a fost rănită de oameni pe care i-a ajutat

Cătălin Botezatu a spus că Bianca Drăgușanu a plâns în brațele lui, de câte ori a fost rănită de oamenii din showbiz. În urma tuturor zvonurilor apărute, după ce s-a despărțit de Victor Slav, designerul face mărturisiri incredibile despre ea.

Bianca este una dintre cele mai bune femei pe care le-am cunoscut. Are un suflet extraordinar și este foarte sensibilă. Suferă când se ceartă cu cineva. Mi-a plans în brațe de multe ori după diferite divergențe avute cu oameni pe care ea i-a ajutat. Ea se macină mult când este atacată gratuit, chiar dacă nu o arată. Am mai remarcat de la început la ea și că este o fată inteligentă și ambițioasă„, a declarat Cătălin Botezatu.

Cătălin Botezatu: ”Bianca a plâns în brațele mele!”

Cătălin Botezatu a spus că Bianca Drăgușanu a plâns de multe ori în brațele lui pentru că este un om foarte sensibil. “Bianca și Victor Slav sunt doi oameni cu foarte multă verticalitate, doi oameni deosebiți care, dacă într-adevăr au luat această decizie, care mi-ar plăcea să cred că este doar una de moment pentru că se întâmplă în cupluri astfel de momente, doar ei cunosc motivele pentru care au luat-o.  Deci, ce pot spune despre doi oameni care muncesc, care pe lângă job-urile din televiziune aleargă și pentru alte job-uri pe care le au?! Poate că, de cele mai multe ori, o activitate intensă duce la, eu știu, “o neglijență” în familie. Oamenii care muncesc mult de cele mai multe ori nu mai au timp pentru familie, pentru persoană iubită. În cazul lor cred că acesta este singurul motiv pentru că, altfel, de ambele părți, eu știu că a existat, există și sper să existe în continuare iubire și sentimente. Sunt doi oameni frumoși, și la propriu și la figurat, iar lucrurile să se rezolve”, a declarat Cătălin Botezatu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×