Cătălin Botezatu a făcut-o praf pe Bianca, la Bravo, ai Stil: „Eşti penibilă”

Bianca a fost făcută praf de Cătălin Botezatu, la ”Bravo, ai Stil”. Concurenta a fost criticată dur pentru ținuta ei, ba chiar jurații emisiunii cu și despre modă au fost dezamăgiți total de fell cum s-a prezentat și asortat hainele blondina. Astfel, creatorul de modă nu a avut deloc milă și a făcut-o praf pe blondină, joi seară.

„Fâș cu catifea și cu lac e ceva sinistru. Ai ars și niște ștrasuri penibile. Puloverul, și ăla are pietre. Cum să vii în halul ăsta? Ești penibilă. Nimic nu îmi place. E o kitschoșenie. Păcat de frumusețea ta!”, a spus Botezatu.

Cătălin Botezatu a făcut-o praf pe Bianca, la ”Bravo, ai Stil”

Juriul este compus, în această perioadă, de Botezatu, Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Andreea Bănică. Iar, înainte ca artista să intre în detalii legat de ținuta sa, a complimentat-o. „Ești atât de frumoasă când te îmbraci frumos”, a spus Andreea Bănică despre ținuta Biancăi, înainte de a-i spune că s-a urâțit.

În continuare, și Raluca Bădulescu și-a spus părerea despre ținuta prezentată de concurentă. „Bianca, pe dedesubtul acestui sac nenorocit, ce ai? Arăți ca și cum căpățâna este cortul și deasupra e sacul de dormit”, a fost părerea Ralucăi Bădulescu.

”E o artă ce fac eu”

Și, chiar dacă vestimentația Biancăi nu a impresionat deloc jurații, concurenta a continuat să-și susținuă ținuta spunând: „ E o artă ce fac eu”, a spus concurenta, fiind mândră ce look-ul pe care l-a compus.

Bianca nu a impresionat cu ținuta sa

De menționat este că Bianca este una dintre concurentele controversate din competiție. Aceasta are des dispute cu colegele sale, cel mai des fiind acuzată de faptul că minte. „Noi suntem niște proști și ea e deșteaptă! Hai, mă!”, spunea Bianca mâhnită. „Bianca minte foarte mult. Face afirmații neadevărate”, a spus Nadine despre blondină.

Bianca este una dintre concurentele controversate din competiție

Iar, când aceasta a început să analizeze ținuta colegei sale, a spus că: „Ținuta ta este indecisă, ai o salopetă sport, o geantă foarte elegantă cu acele pietre, îmi dau seama că ai înțeles să o asortezi cu detaliile de la mânecă. Nu îmi place nici părul afro. Practic, ținuta de astăzi nu îmi place absolut deloc”, a spus Nadine despre vestimentația Biancăi.