Cât de mult a transformat-o maternitatea pe Roberta Anastase! Cu ce se ocupă acum fostul președinte al Camerei Deputaților

Sandra Popescu   
în Stiri mondene
17/08/2018, 17:27
Cât de mult a transformat-o maternitatea pe Roberta Anastase! Cu ce se ocupă acum fostul președinte al Camerei Deputaților GALERIE FOTO
Roberta Anastase s-a schimbat radical de când a devenit mamă și a revenit în politică

Roberta Anastase este transformată în totalitate, după concediul de maternitate din 2015. Prima femeie președinte al Camerei Deputaților a născut în aprilie 2015 un băiețel. Atunci, a avut o perioadă în care a pus cariera politică pe locul al doilea și s-a dedicat în totalitate familiei. Roberta Anastase a revenit, însă, acum pe plan profesional, dar este schimbată fundamental.

Roberta Anastase a ajuns în fruntea Camerei Deputaților, în timpul guvernării PDL. Pe lângă faptul că a fost prima femeie care a deținut această funcție, Roberta Anastase a fost și cea mai tânără persoană care a ajuns în acest scaun, pe vremea aceea ea având doar 32 de ani. Cu siguranță, multă lume își amintește de ea după momentul amuzant din timpul activității legislative. Pe atunci, ea a numărat voturile la o lege importantă, anunțând că are cvorum, deși în sală erau doar 80 de reprezentanți ai Legislativului.

Cât de mult a transformat-o maternitatea pe Roberta Anastase

Roberta Anastase este complet schimbată acum, după ce a devenit mamă. Ea a lipsit o perioadă din viața politică, însă acum este din nou activă în Parlamentul României. Roberta Anastase a absolvit Facultatea de Sociologie din cadrul Universității București, la mijlocul anilor 1990, iar apoi a frecventat și cursurile Facultății de Științe Politice, unde este licențiată din anul 2000. Tatăl Robertei Anastase a fost, înainte de 1989, director la uzinele 1 Mai din Ploiești, apoi a fost subprefect de Prahova. Roberta a fost model, în tinerețe, iar în 1994 a câștigat Miss România, concurând cu Andreea Marin, pe care a surclasat-o.

Din anul 2000, Roberta Anastase a fost consilier la Ministerul Transporturilor, în timpul mandatului Ancăi Boagiu. Din 2001, a ajuns expert parlamentar, iar între 2001 și 2004, a fost director la o societate comercială. În noiembrie 2006, a ajuns europarlamentar și membru în comisia pentru Afaceri Externe și vicepreședinte al subcomisiei pentru Securitate și Apărare.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×