Cât de frumoasă este Agatha Kundri, soția lui Mihai Gâdea. Cu ce se ocupă aceasta

Maria Cristina    Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
27/12/2018, 14:40
Cât de frumoasă este Agatha Kundri, soția lui Mihai Gâdea. Cu ce se ocupă aceasta GALERIE FOTO
Mihai Gâdea, directorul Antenei 3, are o soție foarte frumoasă

Mihai Gâdea, directorul Antenei 3, are o soție foarte frumoasă. Pe numele său Agatha Kundri, este pasionată de practicarea triatlonului, întrecere sportivă care constă în trei probe: înot, ciclism și atletism. Aghata este de profesie sociolog și, potrivit bugetul.ro, lucrează la o grădiniță pe care o deține împreună cu sora sa.

Mihai Gâdea sau Mihai Emanuel Gâdea este un longeviv prezentator de televiziune din România. Din 14 mai 2010, acesta a devenit directorul postului Antena 3, după ce a condus Antena 2. Cât despre deprinderile din domeniul său, acesta, în cadrul unui interviu pentru Viva!, a recunoscut că primul lucru pe care îl face dimineața este cel de a ”lua pulsul”, după ce își face rutina.

Cât de frumoasă este soția lui Mihai Gâdea, Agatha Kundri

Astfel, întrebat dacă primul lucru pe care îl face este să se uite pe datele de audiență și mai ales dacă este stresant să trăiești așa, realizatorul a răspuns sincer că este, tocmai de aceea preferă ca al doilea pas să fie verificarea audiențelor. ”Ba da, de aceea primul lucru pe care îl fac dimineața este să mă duc la duș…Normal că mă uit pe audiențe apoi, mai ales că eu le privesc și ca realizator, dar și ca director de canal. E un ghid foarte bun pentru orice om de televiziune, dacă ai răbdare să le analizeze” a spus Gâdea.

Cât de frumoasă este Agatha Kundri, soția lui Mihai Gândea. Cu ce se ocupă aceasta
Pe numele său Agatha Kundri, este pasionată de practicarea triatlonului

Mai mult, acesta, întrebat care este cel mai important lucru în viața, a răspuns dezvăluindu-și o amintire. ”Mă bsedează o întrebare a unui mentor de-ai mei din facultate: ‘Știu bine ce așteaptă Dumnezeu și cei din jurul meu care mă iubesc de la mine?’ Răspunsul la această întrebare e cel mai important lucru pentru mine.”, a mai spus Mihai Gâdea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×