Cât costă o roabă de vin pe litoral! Milionarii nu se uită la bani!

în Stiri mondene
28/04/2018, 22:21
Cât costă o roabă de vin pe litoral! Milionarii nu se uită la bani!
Milionarii comanda vinul la roaba

Vin cu mașini de zeci și sute de mii de euro, însoțiți de cele mai frumoase femei din România, sau aterizează cu elicopterele direct în parcările cluburilor de fițe din Mamaia! Vorbim despre milionarii României sau beizadelele lor, care nu se uită cât costă o roabă de vin pe litoral!

Petrecerile de 1 Mai au început deja la malul mării, iar cluburile își așteapă clienții cu prețuri foarte piperate, pentru un om de rând. Într-un club, de pildă, cei care vor să stea la masă şi să impresioneze cumpără cel puţin o roabă de vin. Cea mai ieftină este 12.500 de lei. În funcţie de calitatea licorii, preţul poate urca însă până la 30.000 de lei.

Ospătarii cară sute de roabe de vin, mai ceva ca pe șantier

Când vine vorba de şampanie, o roabă costă 30.000 de euro, iar ospătarii cară sute de roabe pe noapte, de parcă ar lucra în construcții! Tot aici se vinde şi cea mai scumpă sticlă de şampanie. Are 30 de litri şi costă nu mai puțin de 100.000 de euro. Intrarea într-un astfel de club costă cel puţin 200 de lei şi poate ajunge până la 700 de lei pentru cei care vor să primească şi o băutură de bun venit. Dacă vreți să mergeți, trebuie să aflați că rezervările s-au făcut încă de acum o lună!

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×