Cât costă minivacanța de 1 Mai pe Valea Prahovei! Vezi dacă mai sunt locuri!

în Stiri de ultima ora
28/04/2018, 16:08
Cât costă minivacanța de 1 Mai pe Valea Prahovei! Vezi dacă mai sunt locuri!
Cât costă minivacanța de 1 Mai pe Valea Prahovei

Stațiunile de pe Valea Prahovei au fost luate cu asalt în minivacanța de 1 Mai! Gradul de rezervare depăşeşte 75 la sută. Cât costă minivacanța de 1 Mai pe Valea Prahovei? Răspunsul l-au dat operatorii din turism, care spun că pentru această minivacanţă turiştii vor cheltui în medie aproximativ 700 lei de persoană. Durata medie a cazării este de patru nopţi.

Turiştii sunt sfătuiţi să nu se depărteze de traseele omolgate, întrucât există risc de avalanşă la altitudini mari. În staţiunile Azuga, Buşteni şi Sinaia, gradul de ocupare a locurilor de cazare pentru ultimul week-end din luna aprilie şi începutul lui mai este, în medie, de peste 80 la sută.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Turiștii nu se mai gândesc cât costă minivacanța de 1 Mai pe Valea Prahovei, deoarece peisajul face toți banii

Cele mai multe rezervări s-au făcut şi de această dată în staţiunea Sinaia, unde locurile de cazare sunt rezervate aproape în totalitate, conform operatorilor din domeniul turismului. Natura a renăscut, pădurea este verde, iar munții își așteaptă vizitatorii cu aer curat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×