Cât costă cele mai scumpe șosete? Pasionatele de modă scot din buzunar sume fabuloase

Maria Cristina   
în Stiri mondene
01/07/2018, 21:36
Cât costă cele mai scumpe șosete? Pasionatele de modă scot din buzunar sume fabuloase GALERIE FOTO

Cât costă cele mai scumpe șosete? Pasionatele de modă scot din buzunar sume fabuloase pentru a fi în tendințe. Niciodată să nu subestimați puterea unei perechi frumoase de șosete. Da, serios! Câteodată răspunsul unei dileme vestimentare stă chiar sub nasul tău..sau în picioarele tale, să fiu mai exactă.

Poate că sună frivol să vorbim despre șosete sofisticate, dar aceasta este o metodă bună de a-ți scoate outfitul din bezna mediocrității. Șosetele și-au depășit de ceva timp condiția. Nu mai sunt o simplă necesitate, ci sunt un accesoriu sublim! Sunt micuțe, dar puterea lor de a-ți schimba total look-ul este imensă.

Fashioistele sunt înnebunite după șosetele designerilor internaționali

Ce poate aduce o pereche de șosete? O pereche de șosete poate fi confortabilă și călduroasă în perioada rece, dar, în același timp, acestea pot și un accesoriu stylish, un statement în garderoba ta. Poți cumpăra o pereche de șosete la un preț pe jumătatea unei cafele de la Starbucks, iar la polul opus acestea pot avea prețul echivalent al unui weekend însorit pe malul Mediteranei (VEZI ÎN GALERIE CÂT COSTĂ)

Alegerea șosetelor trebuie făcută cu mare atenție, dar…. nici să te lase nemâncat pentru tot restul lunii. Calea de mijloc este să vă cumpărați șosete de calitate – nici cele mai ieftine, dar nici cele mai scumpe (în cazul în care nu vă permiteți, bineînțeles) – pe care să le puteți accesoriza în outfit-uri cool (la fuste sau pantaloni)

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×