Strigător la cer! Acest cerşetor din Constanţa recunoaşte cât câştigă pe zi. „Fac atât în 3-4 ore”. Câştigă mai mult decât tine

in Poze haioase
11/03/2018, 22:39
Strigător la cer! Acest cerşetor din Constanţa recunoaşte cât câştigă pe zi. „Fac atât în 3-4 ore”. Câştigă mai mult decât tine
Daţi-mi şi mie 50 de bani, să-mi iau ceva de mâncare!” – acesta este, scurt si la obiect, textul lui Marian, unul dintre cerşetorii care îşi fac veacul în intersecţia de la Tomis III, din Constanţa.
Tânărul mărturiseşte că este de loc din Agigea si că,  în doar trei-patru ore, face suta de lei. Ceea ce înseamnă aproximativ 200 de lei pe zi. Cu alte cuvinte, 6.000 de lei pe lună. Un „salariu” mult mai mare decât al majorităţii românilor.
Mama munceste trei-patru ore si, cand termina, vine si ma ia de aici. Ea primeste 100 de lei pentru munca sa si eu strang cam tot atat în trei-patru ore”, explică Marian.

Ştirea MOMENTULUI

Lavinia Pârva, apariție de senzație! A închis gura tuturor cârcotașilor!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.