Casa Națională de Pensii Publice, anunț privind schimbarea calendarului de plată

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
23/06/2018, 14:13
Casa Națională de Pensii Publice, anunț privind schimbarea calendarului de plată

Casa Națională de Pensii Publice a făcut un anunț oficial privind schimbarea calendarului de plată a pensiilor prin intermediul caselor teritoriale de pensii. Instituția și-a anunțat beneficiarii că, începând cu luna iulie, se modifică planificare calendaristică pentru plata pensiilor.

Casa Națională de Pensii Publice anunță schimbarea calendarului de plată, această modificare vizându-i pe cei care primesc pensia prin Poșta Română. ”Folosim acest context pentru a preciza că în cazul persoanelor ale căror drepturi se achită prin conturi curente sau conturi de card calendarul de plată este cel de până în prezent. Astfel, plata se face începând din data de 14 sau din prima zi lucrătoare care urmează datei de 14, dacă această zi este nelucrătoare” , a anunţat Casa Naţională de Pensii.

Casa Națională de Pensii Publice anunță schimbarea calendarului de plată

După schimbarea calendarului de plată a pensiilor anunțat de Casa Națională de Pensii Publice, între 1 și 15 ale lunii, pensia va fi virată la domiciliul beneficiarilor. Pensionarii care nu sunt găsiți la domiciliu vor fi avizați, iar drepturile bănești și documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective .

Restanțele se vor achita între zilele de 11 și 15 ale lunii, la domiciliul beneficiarilor. Pensionarii avizați își vor găsi și de această dată drepturile bănești și documentul de plată la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×