Casa Albă se pregăteşte pentru suspendarea lui Donald Trump. Experţi în drept, consultaţi de avocaţii preşedintelui

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
21/05/2017, 00:04
Casa Albă se pregăteşte pentru suspendarea lui Donald Trump. Experţi în drept, consultaţi de avocaţii preşedintelui

Avocatii Casei Albe au inceput sa se documenteze cu privire la procedura de punere sub acuzare a presedintelui SUA, afirma surse CNN.

Avocatii Casei Albe au inceput vineri sa se documenteze cu privire la procedura de punere sub acuzare a presedintelui american, tocmai pentru a fi pregatiti in eventualitatea initierii unei asemenea proceduri impotriva presedintelui Donald Trump, potrivit unor surse prezidentiale contactate de catre jurnalistii CNN.

Oficialii prezidentiali cred ca presedintele se bucura in continuare de sprijinul aliatilor republicani, iar o procedura de punere sub acuzare nu este in acest moment pe masa discutiilor din Congres.

Chiar si democratii au incercat sa calmeze discutiile cu privire la o eventuala punere sub acuzare a presedintelui republican, care a jonglat de la un scandal la altul in ultima saptamana, incepand cu demiterea neasteptata a directorului FBI, divulgarea unor informatii secrete diplomatilor rusi invitati in Biroul Oval si publicarea unui raport a lui James Comey, in care acesta sustine ca Trump i-a cerut din februarie sa renunte la investigatia care-l vizeaza pe Michael Flynn.

Mai multe pe stirileprotv.ro

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×