Carmen Tănase pleacă definitiv din România! “Iau și animalele cu mine. Costă foarte mult”

Carmen Tănase pleacă definitiv din România! Actrița intră în rândurile diasporei după aproape 40 de ani petrecuți în lumea filmului și a teatrului. Prezentă în platoul emisiunii „Antitalent”, moderată de Dan Bittman, artista a anunțat că se gândește serios să spună punct și să plece într-o altă țară. Planurile sunt clare și știe și unde anume va locui. Deși este îndrăgostită de Grecia, țară unde și-a petrecut multe concedii, Carmen Tănase vrea altceva de la viață.

Carmen Tănase pleacă definitiv din România!

“Îmi place să călătoresc, nu-mi place să îmi fac bagajele. Dacă mi-ar putea face cineva bagajele, aş pleca oricând. – Urmează întrebarea: vei pleca de tot? Plec de tot. Probabil în America. Acum, în nişte ani, în maximum 5 ani” a fost discuția purtată de Carmen Tănase cu Dan Bittman în cadrul emisiunii care este difucată la Antena 1. Ulterior, vedeta a continuat.

“Da, iau şi animalele cu mine. Costă foarte mult, dar le iau cu mine”, a mai transmis Carmen Tănase atunci când a fost  chestionată despre animanelele de companie pe care le are și, pentru care e dispusă să plătească bani mulți ca să le ia cu ea. De remarcat că de-a lungul timpului artista a jucat roluri importante în  “Cărturan”, “Sacrificiul”, “Ana, mon amour”, “#Selfie” sau  “Fructul oprit”.

“Iau și animalele cu mine. Costă foarte mult”

Carmen Tănase a avut roluri apreciate de public și în “Pariu cu viața”, “State de Romania – Student la Sorbona”, “Numai iubirea”, “Dark Angel: The Ascent”, “Passion Mortelle”. Actrița a fost căsătorită cu regretatul critic de film Victor Parhon. Din păcate, în 2000, soțul lui Carmen Tănase a încetat din viață. De atunci, artista nu și-a mai refăcut viața. Cei doi au împreună un băiat pe care l-au botezat Tudor.

Ajuns la vârsta de 30 de ani, Tudor este regizor și s-a stabilit de ceva vreme în Olanda. Cu toate acestea, Carmen Tănase își dorește să trăiască mai degrabă în Statele Unite ale Americii.