Carmen Harra, anunţ alarmant pentru 2018! Ce a prezis

Raluca Ogaru   
în Reality show
25/03/2018, 16:49
Carmen Harra, anunţ alarmant pentru 2018! Ce a prezis GALERIE FOTO
Celebra prezicătoare susţine că marea pierdere pe care o va suferi România în acest an va consta în valoarea oamenilor care vor dispărea.
 
”Anul 2018 e mult mai linistit decât 2017. Vor fi doua sau trei persoane foarte importante care vor disparea din permietru si din nefericire este extrem de dureros pentru ca nu se mai nasc oamenii ca ei, nu vor mai fi oameni de asemenea calibru. În 2018 va veni o criza economica. Sa ne asteptam la ea la sfârsitul anului si va fi o criza brusca si foarte puternica si este consecinta faptului ca se produc aceste rupturi din punct de vedere politic”, a explicat Carmen Harra.
 
Carmen Harra s-a arătat îngrijorată şi de starea de sănătate a artistei Ionela Prodan, dar şi de stresul care ar putea să o afecteze pe Anamaria Prodan.
 
”E numai emoţional şi stresul care duce la starea de oboseală. Dar, fizic, nu este nimic concret cu ea rău. Şi, bineînţeles că trece peste asta şi este un semn de alarmă să aibă mai multă grijă de ea. Că nu se poate să te ocupi de toată lumea şi să te neglijezi pe tine. Doar n-a avut grijă de ea, atâta tot. Cel mai îngrijorată sunt de mama ei, vă spun sincer.Ionela trebuie să aibă mare grijă de ea. Ea are o perioadă dificilă. Acolo e problema mare, la Ionela.” , a mai spus prezicătoarea Carmen Harra, în cadrul unei emisiuni televizate.
 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×