Cardul de salariu al unui bucureştean a fost alimentat cu 53.000.000 euro! Ce s-a întâmplat apoi

Raluca Ogaru   
în Reality show
03/04/2018, 14:54
Cardul de salariu al unui bucureştean a fost alimentat cu 53.000.000 euro!  Ce s-a întâmplat apoi
Bucureşteanul a aflat cu ce sumă fabuloasă i-a fost alimentat cardul, după ce a primit un mesaj de la bancă. Imediat, acestuia i s-a făcut rău, însă când şi-a mai revenit, a sunat de urgenţă la unitatea bancară.
 
”Dragă Alexandru Marius Ionuţ, dacă tranzacţia efectuată cu cardul 8680, de 250.000.000 RON, nu vă aparţine apelaţi +40212009494. Garanti Bank”, suna mesajul primit de bucureştean.
 
”Era să leşin. Vă daţi seama, să te trezeşti de dimineaţă cu un asemenea mesaj… Mai aveam puţin şi cădeam din picioare! După ce m-am aşezat pe scaun, iar apoi m-am şters de sudoare, am contactat banca să aflu ce s-a întâmplat”, a declarat bărbatul pentru Cancan.ro. 
 
Imediat, pe fir a intrat şi poliţia, deoarece există suspiciuni că banii ar fi fost trecuţi prin contul bărbatului pentru o operaţiune cu caracter mafiot. În cele din urmă, bucureşteanului i s-a închis definitiv acel cont, banca deschizându-i un altul pe care să îşi poată face operaţiunile bancare de rutină.
 
”Nu, nu îmi este frică. Ce să aibă cu mine? E şi pentru mine straniu cum a ajuns numele meu să fie folosit în aşa ceva. Aştept să văd rezultatele anchetei”, a declarat bărbatul pentru aceeaşi sursă.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×