Captură record pe un râu din sudul ţării! A fost prins cel mai mare somn din lume! GALERIE FOTO şi VIDEO

Filon Stan   
în Galerie foto
07/10/2017, 21:46
Captură record pe un râu din sudul ţării! A fost prins cel mai mare somn din lume! GALERIE FOTO şi VIDEO GALERIE FOTO

Cu toţii ştim că pescarii şi vânătorii exagerează. Recordul acesta însă vine şi cu poze! O întâmplare pescărească, reală sută la sută, vine din Franţa. Un bărbat a prins un somn de 2,74 metri şi a doborât, astfel, recordul mondial pentru această specie de peşte.

Francezul a reuşit isprava pe un râu din sudul ţării, Tarn, şi a povestit că lupta cu „monstrul” de aproape trei metri a durat aproximativ zece minute. Şi-a dat seama că are de-a face cu o captură impresionantă, dar nu şi-a imaginat că va scoate din apă un peşte atât de mare. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Captura de cartea recordurilor, eliberată

Precedentul record era deţinut de un somn cu doar un centimetru mai mic, ce fusese prins tot într-un râu din Franţa. Presa locală scrie că exemplarul prins la 16 septembrie cântărea peste 120 de kilograme şi a fost eliberat în râu de îndată ce a fost omologat oficial ca nou record mondial.

Peştele a fost prins de Jean-Christophe Conéjéro, consultant francez pentru marca germană Zeck Fishing. El a folosit ca momeală un amestec de viermi şi calamar şi a pescuit dintr-o barcă gonflabilă! „Avea un cap enorm, lupta a fost fantastică”, a declarat pescarul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×