Cântăreţul a scos cuţitul într-o secţie de Poliţie din capitală. În loc să îşi scoată pistolul, poliţistul s-a aşezat pe birou şi… ce a urmat e incredibil!

Ionuţ Cataramă   
în Monden
28/09/2017, 23:46
Cântăreţul a scos cuţitul într-o secţie de Poliţie din capitală. În loc să îşi scoată pistolul, poliţistul s-a aşezat pe birou şi… ce a urmat e incredibil! GALERIE FOTO

Scene cu totul şi cu totul ieşite din comun în Thailanda. Mai precis, într-o secţie de poliţie din capitala ţării, Bangkok. Protagonişti: un bărbat în vărstă de 45 de ani, care s-a demonstrat a fi un artist local, şi un agent de poliţie cum rar mai vezi în ziua de astăzi!

CLICK PE GALERIA FOTO SUS PENTRU IMAGINI Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Totul a început în momentul în care bărbatul a intrat în respectiva secţie de poliţie şi a scos cuţitul. Aflat la post, Anirut Malee nu numai că nu a scos arma din dotare, ci s-a aşezat calm cu posteriorul pe birou şi a început să discute cu agresorul. Cu toate că a fost ameninţat că va fi ucis, agentul de poliţie şi-a păstrat calmul şi a reuşit să îl calmeze, la rândul lui, pe bărbatul tulburat.

În cele din urmă, a izbutit să îl deposedeze de cuţit şi i-a oferit chiar o îmbrăţişare şi un pahar cu apă la final. „Este un cântăreţ local, dar i-a fost furată chitara şi, ca să îşi câştige păinea, se angajase ca paznic, la un depozit. Nu fusese plătit şi era foarte disperat. I-am spus că am o chitară acasă şi că i-o dau lui. I-am promis chiar că ieşim în oraş, să luam cina„, povesteşte Anirut Malee. Artistul a fost internat într-un spital, pentru o evaluare psihiatrică, şi, la cererea poliţistului-erou, a fost eliberat şi nu a fost pus sub nicio acuzaţie.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×