Cântăreața Emilia Ghinescu vrea să plece în Coreea de Nord! Ce spune soțul artistei!

Claudiu Ilie  
înStiri mondene
04/05/2018, 14:22
Cântăreața Emilia Ghinescu vrea să plece în Coreea de Nord! Ce spune soțul artistei!
Cântăreața Emilia Ghinescu vrea să plece în Coreea de Nord

Cântăreața Emilia Ghinescu, scoasă din sărite de soțul ei! Bărbatul o iubește, îi face toate poftele, o înțelege perfect, dar cei doi au o problemă foarte recentă.

Discuțiile în familie au apărut după ce artista i-a mărturisit soțului unde vrea să plece în concediu. Când soțul ei a auzit că artista vrea să viziteze Coreea de Nord, s-a schimbat la față și a refuzat-o imediat. Cântăreața se plânge că nu găsește nicăieri înțelegere pentru vizita sa în țara lui Kim Joung-Un.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cântăreața Emilia Ghinescu vrea să plece în Coreea de Nord, însă soțul o refuză

„Vreau să plec în vacanţă. I-am spus soţului meu că vreau să plec într-un concediu, dar el nu vrea să meargă cu mine, dar nu mă susţine nimeni. Nimeni dintre prietenii mei nu mă susţine. Vreau să merg în Coreea de Nord. Nu aş vrea să merg într-o ţară foarte civilizată gen Dubai, îmi plac ţările cu istorie. Am avut acum 3 ani de zile un an în care am citit foarte mult şi acum de vreun an de zile am tot ctitit cărţi despre Coreea de Nord, despre ce înseamnă, care este viaţa reală”, a spus Emilia Ghinescu la o emisiune tv.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×