Celebra cântăreaţă a trăit ruşinea vieţii pe scenă! Costumul prea mulat a lăsat la vedere prea mult! Fanii din primele rânduri au rămas cu gura căscată!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri mondene
02/07/2018, 07:30
Celebra cântăreaţă a trăit ruşinea vieţii pe scenă! Costumul prea mulat a lăsat la vedere prea mult! Fanii din primele rânduri au rămas cu gura căscată! GALERIE FOTO

Uneori, vestimentaţia crează numeroase probleme solistelor. Aşa s-a întâmplat şi la concertul acestei dive. Cântăreaţa a trăit ruşinea vieţii pe scenă!

Costumul a fost prea mulat şi a lăsat la vedere prea mult! Practic, cei din primele rânduri nu s-au uitat decât la acest aspect.

Cântăreaţa a trăit ruşinea vieţii pe scenă! Costumul roşu a stârnit controverse

Nicki Minaj a încercat să fie cât mai sexy la concertul BETAWARDS. Din păcate pentru ea, intenţiile i-au fost dejucate de un costum buclucaş. De culoare roşie, acesta a fost prea mulat pentru formele generoase ale solistei şi a lăsat la vedere tot! Fanii cântăreţei din primele rânduri s-au uitat la ruşinea acesteia, care a încercat să dreagă situaţia adoptând o atitudine lascivă. Totul s-a transformat într-o adevărată reprezentaţie erotică. Imagini complete de la concert puteţi vedea sus în GALERIA FOTO.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×