Când începe X Factor? Show-ul de la Antena 1 a ajuns la sezonul 8

”Când începe X Factor?” este întrebarea de pe buzele tuturor românilor iubitori ai show-ului care a ajuns la sezonul 8. X Factor este o competiție televizată românească, ce își propune să găsească noi talente muzicale.

Când începe X Factor, emisiunea de pe Antena 1?

Formatul X Factor a fost creat în 2004, de Simon Cowell. Primul sezon al show-ului a apărut în Romania, pe Antena 1, în anul 2011, avându-l drept câștigător pe Adrian Leonte. Audițiile din toată țara adună oamenii talentați ai României, apoi aceștia se triază și cei mai buni continuă să concureze în faza numită ”tabara de pregătire”(bootcamp). În cele din urmă se formează 3 categorii, conduse de câte un jurat: 16-24 de ani, peste 25 de ani și grupuri.

Emisiunea X Factor, care aduce noi talente pe scenele românești, va începe pe 26 august, duminică, și va fi difuzat de la ora 20:00, pe Antena 1.

X Factor, emisiune ce aduce noi talente pe scenele românești, va începe pe 26 august, duminică.

Preselecțiile X Factor, sezonul 8, au început în primăvară

Jurații X Factor încep căutările marelui câștigător al sezonului cu numărul 8. Jurații show-ului au rămas tot cei de anul trecut, adică: Delia, Horia Brenciu, Ștefan Bănică și Carla’s Dreams. Aceștia îi încurajează puternic pe oameni pentru a se înscrie la concurs. ” Să participi la X Factor e ca și cum ți-ai începe cariera cu un hit!”, a declarat Delia. Colegul ei, Carla’s Dreams este de acord cu cele spuse de Delia, dar adaugă câteva detalii, în stilul caracteristic și graiul moldovenesc. ”Este evident că X Facor are toate calitățile unei rampe extraordinar de bune de lansare, dar pe lângă asta, este nevoie de un șir de calități aparent auxiliare, dar critic importante!”, a completat Carla’s.

Ștefan Bănică, atingând o latură emotională și umană, spune că oricare ar fi rezultatul, concurenții clar nu vor uita niciodată momentul în care au pășit pe scena marelui show. ”Acest concurs poate reprezenta o trambulină de lansare în viitoarea lor carieră, pot transforma participarea lor la concurs într-un moment unic și frumos, pe care să-l țină minte toată viața!”, i-a încurajat Ștefan Bănică pe concurenți.

Formatul acesteia a fost creat în 2004, de Simon Cowell. Primul sezon al show-ului a apărut în Romania, în anul 2011, avându-l drept câștigător pe Adiran Leonte.

BUCUREȘTI – 19 – 22 aprilie – Universitatea Româno-americană, Bulevardul Expoziției, nr. 1B, Sector 1
CLUJ NAPOCA – 25 aprilie – Hotel Univers T, strada Alexandru Vaida Voevod, nr. 53-55
CHISINAU – 26 aprilie – Hotel Cosmos – Bulevardul Constantin Negruzzi, nr. 2
ORADEA – 27 aprilie – Hotel Nevis Wellness & Spa, strada Lăpușului nr. 2
IAȘI – 28 aprilie – Universitatea Apollonia, strada Muzicii, nr. 2
TIMIȘOARA – 29 aprilie – Hotel Boavista, aleea F.C. Ripensia, Nr. 7A
GALAȚI – 30 aprilie – Faleza Hotel by Vega, strada Roșiori, nr. 1
SIBIU – 1 mai – Hotel Ibis, Calea Dumbrăvii 2-4
CRAIOVA – 3 mai – Hotel Helin Central, strada A. I. Cuza, nr 14.

Noua formulă de prezentatori ai X Factor!

Actorii Mihai Bendeac și Vlad Drăgulin vor fi la cârma marelui show de muzică.

Potrivit a1.ro, cel de-al optulea sezon are o formulă nouă drept ”antrenori” ai concurenților. Telespectatorii vor avea surpriza unor fețe noi care vor prezenta iubitul show. Mihai Bendeac alături de Vlad Drăgulin vor fi la cârma longevivului show și vor menține românii ațintiți pe micile ecrane, pe întregul parcursul al sezonului.