Când începe emisiunea Gabrielei Cristea, la Antena Stars!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
22/05/2018, 10:24
Când începe emisiunea Gabrielei Cristea, la Antena Stars!
Sunt banii ăia, despre care toată lumea a vorbit, care au dispărut din conturile mele (n.r. face aluzie la fostul soţ, Marcel Toader, şi la procesul pe care l-a avut cu acesta).

Gabriela Cristea va reveni pe micile ecrane, începând cu 28 mai, la Antena Stars, unde va prezenta noua emisiune ”Te iubesc de nu te vezi”.

Ea este foarte entuziasmată de noul show de dating, dar a lansat și un atac. Este sigură că noul său proiect va avea succes și că alții o vor copia cu siguranță, așa cum, susține ea, s-ar mai fi întâmplat în trecut.

Știm când incepe Gabriela Cristea noua emisiune la Antena Stars

„Emoțiile sunt să iasă totul bine, pentru că noi deja știm despre ce este vorba. Este un dating show. Emisiunea începe de la ora 18:45, toată lumea așteaptă cu sufletul la gură. E o oră grea, dar eu nu-mi fac probleme de oră. Îmi aduc aminte că am mai fost o dată așa și atunci am furat rating de la stațiile concurente și nu-mi fac probleme. Eu vin în spate cu un bagaj de telespectatori, ei se uită special pentru mine. Mai mult decât atât, pentru că o să fie o chestie combinată, noi o să facem o chestie combinată între televiziune și online. Nu sunt la prima abatere, când sunt deschizător de drumuri, să arunc niște chestii pe piață pe care să le preia alții”, a povestit Gabriela Cristea la Antena Stars.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×