Canadienii din Cuba, loviţi de o boală misterioasă! Familiile angajaţilor de la ambasadă, retrase

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
17/04/2018, 10:20
Canadienii din Cuba, loviţi de o boală misterioasă! Familiile angajaţilor de la ambasadă, retrase

Canada retrage familiile angajaţilor ambasadei din Cuba, după ce o boală misterioasă i-a lovit pe canadieni. Angajaţii ambasadei se plâng aproape de un an de dureri de cap, ameţeli şi stări de vomă. Mai mult, recent, medicii au descoperit că mulţi dintre ei au şi leziuni pe creier!

Teoriile iniţiale privind un atac sonic – idee vehiculată de oficiali americani anul trecut – sau o psihoză în masă sunt acum considerate improbabile.

Lucrul la ambasada Canadei, fără post de însoţitor

Testarea calităţii aerului şi apei de la sediile din Havana nu au identificat vreo cauză a problemelor de sănătate. Din cauza situaţiei de incertitudine, lucrul la ambasada Canadei va fi considerat post fără însoţitori, ceea ce înseamnă că diplomaţii nu vor avea cu ei şi familiile a spus guvernul canadian.

Ştirea MOMENTULUI

Ion Iliescu a ajuns la spital! Fostul președinte a acuzat dureri mari!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.