Canabis, cadou pentru nominalizații la premiile Oscar! Ce primesc actorii, în 2019

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
23/02/2019, 17:53
Canabis, cadou pentru nominalizații la premiile Oscar! Ce primesc actorii, în 2019 GALERIE FOTO
Canabis, cadou pentru nominalizații la premiile Oscar

Actorii nominalizați la premiile Oscar în 2019 vor primi cadouri extravagante, printre care se numără vacanțe de lux, bijuterii, abonamente la cele mai exclusiviste săli de fitnes, dar și produse din… canabis. Valoarea totală a darurilor oferite de compania Distinctive Assets se ridică la 148.000 de dolari.

În ultimii 17 ani, compania a oferit cadouri actorilor care au avut mari șanse să fie premiați la Gala Premiilor Oscar. Pentru ediția din acest an au fost pregătite 25 de daruri în valoare totală de 148.000 de dolari pentru cei mai importanți nominalizați la Oscar. Desigur că îşi permit să cumpere fiecare lucru pe care eu îl ofer, dar aici nu este vorba dacă îl pot cumpăra sau nu. Este vorba despre a spune mulţumesc pentru uimitoarea prestaţie. Chiar dacă vei câştiga sau vei pierde duminică noaptea, eşti un câştigător pentru noi. Dacă vor pierde, atunci este ca un fel de premiu de consolare”a declarat Lash Fary, fondator Distinctive Assets.

Canabis, cadou pentru nominalizații la premiile Oscar

„Cu siguranţă, cel mai important cadou vine anul acesta de la International Expeditions. O aventură de lux de 7 zile pe o barcă mică pentru două persoane. Pot alege între patru destinaţii exotice, Amazon, Galapagos, Islanda sau Costa Rica şi Panama”, a spus Lash Fary. Croaziera de lux costă, în funcție de destinația aleasă, între 15 şi 20 de mii de dolari pentru un bilet.

Nominalizații la Oscar vor primi bomboane de ciocolată care conțin canabis
Nominalizații la Oscar vor primi bomboane de ciocolată care conțin canabis

Noutatea din acest an de la Gala Premiilor Oscar este că printre cadourile oferite actorilor se numără și produse care conțin canabis. „Anul acesta, companiile cu produse din canabis au fost foarte interesate. Am ales Coda Signature, pentru că au stabilit un standard de excelenţă în domeniul preparatelor comestibile. Când te uiţi la colecţia de trufe Crescendo, parcă te uiţi la opere de artă în miniatură”, a mai spus Lash Fary.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×