Campanie dramatică! ”Jumătatea de sus a șoferului, găsită în portbagaj ținând în mână…”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
04/06/2018, 18:31
Campanie dramatică! ”Jumătatea de sus a șoferului, găsită în portbagaj ținând în mână…”
Campanie socanta impotriva telefonului la volan

Autoritățile au făcut o campanie șocantă împotriva vorbitului la telefon, în timpul șofatului! O imagine surprinsă imediat după un accident rutier i-a șocat pe internauți, mai ales că aceasta vine la scurt timp după accidentul teribil petrecut în Ungaria, unde nouă români și-au pierdut viața după ce țoferul a făcut un ultim live pe Facebook.

Este vorba despre rămășițele unui șofer implicat într-un accident terifiant! Partea de sus a șoferului mort a fost găsit în portbagajul mașinii sale, iar telefonul îl ținea strâns în mână.

Campania șocantă împotriva vorbitului la telefon la volan i-a uluit pe internauți

“Jumătatea de la brâu în sus a persoanei care conducea această maşină a fost găsită în portbagaj ţinând în mână telefonul. Nu sta pe Facebook, pe Messenger, pe Whatsapp etc. în timp ce conduci! Te va ucide! Şi pe tine şi pe cei ce sunt cu tine: copiii tăi, soţia, soţul, mama, tata, prietenii, colegii etc. Mulţi au dat ochii peste cap, necrezând că telefonul era în mâna victimei. În momentul unei morţi bruşte, violente, muşchii se contractă instantaneu. În cazul de faţă, mâna s-a încleştat pe telefon în momentul impactului. De aceea îl avea în mână şi nu a fost azvârlit cât colo” este mesajul care însoțește imaginea șocantă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×