Ce făcea această femeie sub birou, la muncă! Patronului nu i-a venit să CREADă. IMAGINILE SURPRINSE de camerele de supraveghere. S-a dezbrăcat şi …

Ionuţ Cataramă   
în Monden
02/09/2016, 08:30
Ce făcea această femeie sub birou, la muncă! Patronului nu i-a venit să CREADă. IMAGINILE SURPRINSE de camerele de supraveghere. S-a dezbrăcat şi … GALERIE FOTO

Au pus o CAMERA ASCUNSA in biroul unei colege. Au AMUTIT cand au vazut ce facea fata asta la MUNCA: „Cum de nu ne-am dat seama pana acum?”

VEZI IMAGINILE ÎN GALERIE FOTO 

Dornici sa afle care este motivul pentru care o tanara proaspat angajata intr-o companie se inchide ore in sir in biroul ei, sefii au montat camere ascunse.

Nu le-a venit sa creada ochilor cand au vazut imaginile! Tanara facea videochat fara nicio jena chiar la birou, unde era platita sa munceasca, nu sa-si dea hainele jos de pe ea. Ramasa doar in bikini, videochatista si-a unduit trupul in fata computerului, de a stranit fantezii chiar si in randul colegilor care au urmarit video. De, oricat a incercat sa intre in randul lumii, nu s-a putut desprinde de prima ei meserie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×