Camelia Potec este însărcinată! ”Sunt un pic panicată!

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
15/05/2018, 12:10
Camelia Potec este însărcinată! ”Sunt un pic panicată! GALERIE FOTO

Fosta campioană olimpică la natație Camelia Potec însărcinată cu primul copil! Președintele Federației Române de Natație va da naștere unei fetițe chiar în toamna acestui an. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

“Sunt în şase luni, sunt un pic panicată. Orice lucru nou… eu trebuie să mă duc la control să văd despre ce e vorba… mi se pare că treburile sunt mai urgente decât de obicei. Nu mă aşteptam să vină aşa de repede sarcina, noi înotăm şi la minus grade… şi răcim mai des la burtică. E vorba de viaţa înotătoarelor.. Nu a fost deloc greu în cazul meu să rămân însărcinată. Mi-am planificat cu viitorul meu soţ nunta în septembrie, dar trebuie să o amânăm. Am primit inelul în ajunul Crăciunului. E o dragoste fulgerătoare, matură, cu de toate.

Camelia Potec este însărcinată. ”Am acceptat să beau o cafea cu el”

Ne ştiam de luni bune şi ne-am întâlnit când a trebuit. Am acceptat să beau o cafea cu el şi de atunci am ieşit mai des. Am terminat 2017 foarte obosită, analizele nu mi-au ieşit foarte bune, mi-au arătat că am vitaminele şi calciul la limitele minime, am avut un an greu şi eram extenuată. La jumătatea anului am mers la un control şi am aflat că şansele erau 50 – 50 să fie totul ok”, a spus Camelia Potec în emisiunea “Răi da’ Buni”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×