Camelia Potec are probleme cu sarcina! ”Să nasc natural, mi se pare cam de neacceptat”

Claudiu Ilie   
în Poze haioase
21/06/2018, 12:42
Camelia Potec are probleme cu sarcina! ”Să nasc natural, mi se pare cam de neacceptat” GALERIE FOTO

Camelia Potec, fostă campioană olimpică la înot, trece prin momente grele! Fosta sportivă are probleme cu sarcina! Însărcinată în șase luni, Camelia așteaptă cu nerăbdare să își țină minunea de copil în brațe. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

“Nu sunt foarte bine pentru că am suferit o mică accidentare, mi-am rupt un degețel de la picior. Acum sunt bine, mă mișc mai greu, am 11 kilograme în plus. Nu mai sunt la fel de energică, abia urc scările. Sarcina decurge bine, am început să beau cafea să mănânc carne. Am avut probleme cu stările de rău și grețurile, eu eram o carnivoră convinsă.

Camelia Potec are probleme cu sarcina și nu concepe să nască natural

Viitorul meu soț mă răsfăța și înainte, el a fost mai îngrijorat pentru noi, nu știa ce să mai facă. Pentru mine este prima oară, am suferit amândoi din acest punct de vedere. O să nasc prin cezarină pentru că natural mi se pare cam de neacceptat, pentru mine, cel puțin. Micuța mișcă, dar nu o simt foarte tare, avem momente când ne jucăm, când ajung acasă, după o zi de muncă”, a povestit Camelia Potec, la “Star Matinal”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×