Cafeaua, aliata seducţiei feminine

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
26/02/2018, 21:02
Cafeaua, aliata seducţiei feminine

Descoperiţi cum acţionează cafeaua asupra organismului încercând următoarele tratamente.

Revigorează podoaba capilară deteriorată

Pregătiţi o cafea tare şi lăsaţi-o câteva minute să se răcească. Aplicaţi apoi pe părul uscat timp de 20 de minute, după care clătiţi cu apă călduţă din belşug. Repetaţi tratamentul de două ori pe săptămână. În scurt timp, veţi observa că părul dumneavoastră este mai mătăsos şi are un aspect sănătos.

Redă luminozitatea feţei

Amestecaţi un sfert de cană cu zaţ de cafea cu un albuş de ou bătut spumă. Aplicaţi apoi masca pe faţă şi pe gât, masând uşor. Lăsaţi să se usuce şi menţineţi 15 minute. La final, clătiţi cu apă caldă. Această mască face tenul mai ferm şi mai luminos, închide porii şi îndepărtează celulele moarte. Dacă aveţi pielea uscată, aplicaţi o loţiune hidratantă după acest tratament.

Efect anticelulitic

Preparaţi o loţiune dintr-un sfert de cană cu zaţ de cafea şi o lingură cu ulei de măsline. Întindeţi compoziţia pe zonele afectate de celulită, împachetaţi-le cu folie de plastic şi lăsaţi să acţioneze 10-15 minute. Apoi îndepărtaţi folia şi faceţi un duş cu apă călduţă. Repetaţi de două ori pe săptămână, pentru rezultate bune. Proprietăţile zaţului sunt mai puternice dacă acesta este proaspăt.

Sfat! Zaţul de cafea areşi proprietăţi dezodorizante. Atunci când vreţi să scăpaţi de mirosul de usturoi, de ceapă sau de peşte crud, frecaţi mâinile cu zaţ şi îndepărtaţi cu apă caldă

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×