Cadoul primit de prințul Harry și Meghan Markle de la Regina Marii Britanii! Acum s-a aflat!

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/06/2018, 10:56
Cadoul primit de prințul Harry și Meghan Markle de la Regina Marii Britanii! Acum s-a aflat! GALERIE FOTO

Cadou de nuntă extrem de luxos! Potrivit ultimelor informații dezvăluite de presa britanică, Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii le-a oferit Prințului Harry și lui Meghan Markle un conac aflat la țară. Conacul, denumit York Cottage, este o clădire regală grandioasă, situată pe pământurile Domeniului Sandringham, acolo unde și Regina are o reședință, în cadrul comitatului Norfolk, care este foarte îndrăgit de Majestatea Sa și se află în estul Angliei. VEZI MAI MULTE IMAGINI ÎN GALERIA FOTO!

Harry și Meghan locuiesc deja într-o altă casă regală din apropierea palatului Kensington, denumită Nottingham Cottage. York Cottage este o casă impunătoare denumită în trecut ”Conacul Burlacului”.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Cadoul primit de prințul Harry și Meghan Markle, un domeniu de 8 mii de hectare!

Proprietarea are o suprafaţă de 8.000 de hectare, inclusiv un parc public de 240 de hectare şi o grădină de 24 de hectare, fiind locul ideal pentru ca Ducii de Sussex să mai scape de agitația londoneză.

Închide ×