Buzoienii needucaţi vor plăti amenzi! Scuipatul te costă cel mai mult!

Filon Stan   
în Hotnews
09/09/2017, 00:03
Buzoienii needucaţi vor plăti amenzi! Scuipatul te costă cel mai mult!

Buzău luptă cu proasta creştere! Cei care vor scuipa, vor plăti! Autorităţile din Buzău au declarat război proastei educaţii! Cei care vor fi surprinşi scuipând pe jos vor fi amendaţi! Tot amendă vor primi şi cei care îşi usucă hainele în public, respectiv în balcoane deschise sau în spaţii publice, iar gospodinele care vor fi văzute că vor curăţa covoarele în afara locuinţei vor avea aceeaşi soartă! Amenzile ajung până la 1.000 de lei!

Toate acestea sunt prevăzute într-un regulament care urmează să fie dezbătut la următoarea şedinţă a Consiliului Local din Buzău. Documentul, aflat în dezbatere, a fost publicat pe site-ul Primăriei Buzău şi urmează să fie supus votului Consiliului Local, în octombrie, informează Mediafax.ro. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Buzău se luptă şi cu gospodinele indisciplinate

„Să nu amplaseze bătătoare de covoare în jurul imobilelor de locuit, să nu scuture covoare, să nu usuce rufe pe împrejmuire şi pe echipamentele amplasate în spaţiile de joacă (…) să nu întindă rufele spălate la uscat în balcoane deschise, pe suport în afara balcoanelor sau în jurul imobilelor de locuit. Să nu murdărească prin scriere sau desenare faţadele blocurilor, clădirile, gardurile, monumentele şi statuile de pe raza municipiului Buzău. Să ia măsuri de îndepărtare imediată a înscrisurilor cu caracter şovin sau obscen, a lozincilor de orice fel, a însemnelor cu caracter şovin şi fascist şi altele”, se arată în documentul citat.

În 2012, Partidul Verde a cerut ca aruncarea gunoaielor în locuri nepermise să fie declarată infracţiune şi să fie introdusă în Codul Penal.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×