Această brunetă a început să îşi spele maşina în parcare! Imagini bombă! S-a udat şi când s-a aplecat s-a văzut tot!

Filon Stan    Claudia Mîţoi   
în Femei frumoase
01/12/2017, 14:17
Această brunetă a început să îşi spele maşina în parcare! Imagini bombă! S-a udat şi când s-a aplecat s-a văzut tot! GALERIE FOTO
O vedetă din Marea Britanie şi-a şocat fanii printr-un eveniment care nu anunţa mare lucru. Bex Shiner este o fostă concurentă Big Brother care a ţinut cu sufletul la gură telespectatorii. Acum, după emisiune, bomba sexy vrea să facă bani.
 
Şi-a deschis o spălătorie auto de noapte. Preţul perceput pentru fiecare maşină spălată este un adevărat chilipir, 99 de cenţi! Bruneta focoasă speră să facă bani buni cu această idee de afaceri. Cine putea să facă inugurarea afacerii mai bine decât patroana pe tocuri si cu o rochie dintr-un material moale. Apă multă, spumă, vedetă sexy, sâni mari, reţeta pentru o reclamă ruptă parcă din filmele pentru adulţi! 
 
Bruneta sexy spală maşina într-o rochiţă scurtă! S-a văzut totul!
 
Bex a început să frece la maşini, rochia s-a udat, iar vedeta a fost tare neinspirată. Şi-a uitat sutienul acasă! Rochia din material moale s-a mulat practic pe corpul plin de curbe al femeii şi aşa au ieşit nişte poze care au făcut înconjurul Internetului! 
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×