Categorie: Autor:

Brigitte Sfăt și Carmen Negoiță, scandal uriaș la Ferma! Ce și-au strigat concurentele de la Pro TV

Scandal în toată regula la Ferma 2019, ediția de joi, 14 februarie! Protagonistele au fost Brigitte Sfăt și Carmen Negoiță, care s-au luat la ceartă din cauza mâncării și așa puține de la emisiunea Pro Tv.

Cele două s-au certat în fața celorlalți concurenți, iar scandalul s-a terminat în lacrimi pentru fosta soție a lui Ilie Năstase! Cea care a încercat să aplaneze conflictul a fost Ioana Filimon, însă demersul său nu prea a fost încununat cu succes.

Brigitte Sfat a recunoscut ca este un pachet de nervi

Scandalul de la Ferma dintre Brigitte Sfăt și Carmen Negoiță s-a terminat în lacrimi pentru fosta soție a lui Ilie Năstase

”Carmen, mulțumesc de ajutor, dar ca să fie pace, facem eu cu ea și nu mai stă nimeni în bucătărie”. ”Dacă am vrut să ajut, e vreo problemă?”, este întrebarea lui Carmen Negoiță, care o acuză pe Brigitte că ”a spart ciulamaua”. ”Tu, când ai spart ciulamaua, vreau să știu cine ți-a sărit în cap?”, a spus Carmen. ”Măi, femeie, am spart eu ciulamaua? Tu ești nebună!”, a ripostat Brigitte Năstase. Spiritele s-au încins și mai tare după ce Carmen Negoiță a acuzat-o pe Brigitte că, deși citește Biblia în fiecare zi, nu poate să facă un gest frumos pentru aproapele ei. ”Nu răstălmăci Biblia și nu fi perversă!”, este replica aprinsă a lui Brigitte, înainte de a izbucni într-un plâns nervos și de a lua hotărârea de a nu mai lucra în bucătărie pe durata emisiunii. Ulterior, Brigitte a explicat că este un pachet de nervi deoarece ”există trei femei care s-au culcat cu același bărbat’ în ”Ferma”,  făcând referire la Claudia Pavel și la Carmen Negoiță.

Ediția de joi a fost ultima pentru cântărețul Jorge, care a fost eliminat de Silviu Țole, după numai două probe. Așadar, cântărețul s-a întors acasă, la familia sa de care oricum îi era foarte dor și ar fi vrut să ajungă mai repede la ea.