Brigitte Năstase aruncă bomba: „Ilie are un copil secret la Paris!”

Ionuţ Cataramă   
în Monden
05/03/2017, 21:10
Brigitte Năstase aruncă bomba: „Ilie are un copil secret la Paris!” GALERIE FOTO

Relaţia lui Ilie Năstase cu Brigitte a rămas la fel de tensionată ca la finele anului trecut, deşi bruneta a „rezolvat” problema amantei. Actuala soţie a tenismenului a povestit că a avut mult de suferit din cauza Amaliei Năstase, fosta nevastă a sportivului, care şi-ar fi băgat constant coada în căsnicia ei. Brigitte a povestit într-o emisiune tv şi care a fost motivul pentru care ILie Năstase nu şi-a mai dorit să facă un copil şi cu ea.

Ilie Năstase va rămâne legat pe veci de fosta lui soţie prin cele două fete pe care le are cu aceasta, Emma şi Alessia, dar tenismenul se pare că a plătit un preţ mult prea mare pentru a putea să-şi vadă copiii. Brigitte Năstase a povestit la emisiunea Extra Night Show de la Antena 1 că a îndurat multe din partea fostei soţii a lui Năstase pentru ca ea să-l lase pe Ilie să petreacă timp cu fetele. Totodată, vedeta a subliniat că ea şi Amalia au fost tot timpul în conflict, iar cea din urmă o suna ca să-i facă viaţa un calvar. Deşi Brigitte şi Ilie Năstase sunt împreună de şapte ani şi nu bruneta a fost motivul divorţului dintre tenismen şi fosta lui soţie, Amalia Năstase a avut tot timpul un dinte împotriva vedetei.

„Eu deşi sunt soţia lui, mi-a trasat anumite grafice. Casa i-a promis-o fostei soţii. Eu am renovat-o, pentru că am zis că stau şi ea în ea. Nu m-a somat să plec, dar mi-a zic că dacă nu-mi convine, să-mi iau copiii şi să mă duc unde vreau eu! Ilie consideă că sunt o ţărancă de la Timişoara şi că ar fi trebuit să-i fiu recunoscătoare că sunt lângă un tip faimos ca el. «Jigodie» sunt de şapte ani de zile în gura fostei lui soţii. Ea pozează într-o femeie de afaceri, dar Ilie a întreţinut-o tot timpul. Ea avea o relaţie de trei ani cu bărbatul cu are copil acum, iar Ilie nici nu ştia. Tot timpul şi-a băgat coada. Când ne-am căsătorit, lui Ilie i-a dispărut certificatul de naştere din casă şi a trebuit să scoată altul în condiţiile în care filipineza care se ocupa de locuinţă era mereu sunată de ea”, a spus Brigitte Năstase la Antena 1 explicând că Ilie Năstase a fost tot timpul sub papaucul Amaliei.

De ce nu vorbeşte Ilie Năstase despre fiul secret

Vedeta a mărturisit şi că Amalia Năstase îl atrage pe soţul ei în diferite activităţi doar pentru a-l lua de lângă ea. „Eu nu mai accept ca ea să-şi bage coada în relaţia noastra. De ziua mea, când el a fost cu ea la acelaşi cinematograf, eu nici nu am ştiut. Am aflat după două zile de ce a întârziat. Ea a făcut un eveniment în aceeaşi zi cu mine. Femeia are probleme! S-a plâns că Ilie nu-şi întreţine copiii că nu îl las eu, dar el îi dă peste 100.000 de euro pe an. Ea pozează în victimă. Mie mi s-a pus în vedere că toate conturile şi casele aparţin copiilor lui. Cu mine nu a vrut să facă un copil pentru că i-a interzis Amalia. Aceasta a fost înţelegerea, pentru ca averea să nu se împartă. Ceea ce nu se ştie este că Ilie mai are un băiat secret. Se numeşte tot Ilie Năstase. Are 19 ani şi stă la Paris. Soţul meu l-a văzut la botez şi acum de când e cu mine. Am stat cu el în toţi aceşti ani în ciuda tuturor piedicilor pentru a demonstra că îl iubesc. Eu ştiu că am avut de luptat în aceşti 7 ani, iar îndepărtatea lui de mine s-a produs pentru că cineva îi bagă tot timpul în cap că nu sunt bună de nimic. Eu nu mai vorbesc cu fosta lui soţie de un de zile. Am acceptat tot doar pentru ca el să-şi vadă copiii, dar de când ea a anunţat că nu-i mai lasă în prezenţa mea, eu nu mai am de ce să tac.”

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×