Sute de deţinuţi ies din închisori! Vezi care sunt motivele!

Filon Stan   
în Hotnews
19/10/2017, 00:01
Sute de deţinuţi ies din închisori! Vezi care sunt motivele!

Sute de deţinuţi vor putea solicita eliberarea condiţionată, chiar de joi! Oamenii închişi în penitenciarele suprapopulate, care nu respectă condiţiile Uniunii Europene de detenţie sunt cei care vor beneficia de noua lege! Măsura permite eliberarea imediată înainte de termen a sute de condamnaţi.

Recursul compensatoriu, aşa cum este denumită măsura de către Ministerul Justiţiei, spune că fiecărui condamnat i se scade sentinţa cu şase zile, la fiecare 30 de zile executate în închisorile care nu respectă drepturile. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA B pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Eliberările condiţionate, calculate de Ministerul Justiţiei

Penitenciarele din România au făcut calculele, iar începând de joi, condamnaţii vor putea solicita eliberarea condiţionată. Ministrul justiţiei spune că se cunoaşte exact numărul celor care au dreptul să ceară eliberarea condiţionată, cât şi a celor care pot fi eliberaţi deja din prima zi!

„Au fost făcute calcule pentru a vedea care beneficiază. Mâine vor fi deţinuti care vor fi puşi în libertate prin intrarea in vigoare a repectivei legi. Avem la Ministerul Justiţiei în lucru un proiect de lege care prevede ca o parte din pedeapsă să poată fi executată în regim de supraveghere”, potrivit ministrului Justiţiei, Tudorel Toader.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×