BREAKING NEWS: Elena Udrea, fotografie emoționantă din Costa Rica

Maria Cristina  
înInstant Articles
06/11/2018, 00:06
BREAKING NEWS: Elena Udrea, fotografie emoționantă din Costa Rica

Elena Udrea a încărcat pe contul său de socializare o fotografie extrem de emoționantă alături de fiica sa, Eva Maria. Nimeni nu știe când a fost făcută poza sau dacă cineva îi administrează contul fostei ministre a Turismului.

Udrea apare într-o fotografie alături de micuța Eva Maria, care a reușit să înduioșeze zeci de fani de-ai ministrei. Aceștia i-au transmis gânduri bune și mesaje de încurajare: „Dumnezeu să vă țină Unite și sa nu va mai despartă nimeni, niciodată!
E cea mai mare crimă posibilă, să desparți mama de copil în primele luni de viață! Oamenii sunt doar corpuri goale, i-au părăsit sufletele pe unii din ei…”

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI
Elena Udrea și fiica sa, Eva Maria

Elena Udrea a postat o fotografie emoționantă din Costa Rica

„Sa fii sanatoasa si puternica. Sunteti minunate!”, „Niciun copil nu ar trebui despartit de mama sa. Indiferent de motive. Copiii nu trebuie sa sufere.”, „Sa va dea Dumnezeu putere si sanatate sa puteti trece peste toate necazurile si sa va puteti creste ingerasul in dragoste si bucurie”!

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×